novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v júni 2017

Streamingové služby prinášajú aj v júni hodiny zaujímavého obsahu. Vybrali sme 10 kúskov naprieč platformami, ktoré si zaslúžia svoju pozornosť. Je viac než isté, že niektoré z nich si budete chcieť odložiť na dovolenkové dni.

OKJA – Netflix

Netflix tento rok vo veľkom mútil vodu na filmovom festivale. Hoci si OKJA neodniesla cenu, medzi divákmi, ale aj novinármi našiel pozitívnu reakciu. Má veľa spoločného s ET mimozemšťanom, dokáže spojiť celú rodinu.

3 x TERAPIE – HBO GO

Pozerali ste seriál Terapie s Karlom Rodenom na HBO? Pred prázdninami HBO dopĺňa do svojho katalógu aj poľskú, maďarskú a rumunskú verziu. Ak máte radi vŕtanie sa vo vzťahoch, toto vás určite chytí. 

LONG STRANGE TRIP – AMAZON PRIME VIDEO

Po životopisnom seriáli o zakladateľovi Playboya prichádza na Prime video ďalší zaujímavý seriál. A keďže to bude o členoch skupiny Greatful Dead, bude to o tiež o sexe, drogách a rock´n´rolle.

INFERNO – HBO GO

Najnovšie filmové spracovanie knihy Dana Browna bola v kinách len minulý rok a vás môže vďaka HBO GO pobaviť počas letných večerov. A možno sa inšpirujete a rozhodnete sa naplánovať si svoju dovolenku v Benátkach alebo Florencii.

ORANGE IS THE NEW BLACK – Netflix

Jedna z najdlhšie fungujúcich šou na Netflixe sa vracia v piatej sezóne. Aj napriek pirátskemu úniku prvých 10 epizód má zmysel pozrieť sa na svet v americkom väzení.

LE MANS: RACING IS EVERYTHING – AMAZON PRIME VIDEO

Ak máte radi rýchle autá a neviete sa dočkať druhej sezóny The Grand Tour, Amazon ponúka na leto dokument o legendárnych pretekoch v Le Mans.

BUCHTY A KLOBÁSY – HBO GO

Buchty a klobásy boli vraj najsviežejšou komédiou minulého roka. Ale pozor, hoci ide o animák, určite nie je vhodná pre deti.

GLOW – Netflix

Jednou z noviniek tohto mesiaca na Netflixe je šou o ženskom zápasení v osemdesiatych rokoch. Podľa prvých reakcií však bude mať vraj bližšie k Orange Is The New Black ako s Rockymu. Tak sa necháme prekvapiť.

PREACHER – AMAZON PRIME VIDEO

Opäť jeden dôvod pre Prime Video. Preacher je nadprirodzeným komixom z tvorby DC Comix s kazateľom-bojovníkom vybaveným veľmi slušným arzenálom niekde medzi reálnym a nadprirodzeným svetom. Amazon aktuálne ponúka celú prvú sériu a na konci júna budú postupne pribúdať nové diely tej druhej.

ŽIVOT WARRENA BUFFETTA – HBO GO

Warren Buffett je jedným z najbohatších ľudí na svete. HBO prináša dokumentárny príbeh o tom, ako sa z vidieckeho chlapca stane človek s desiatkami miliárd na konte. Aktuálne hodnotenie na IMDB sľubuje, že to bude nadpriemerné.

OH, HELLO ON BROADWAY – Netflix

Netflix ponúka každý piatok jednu novú stand-up šou, ale táto je čímsi výnimočná, ukáže vám zákulisie Broadwayu. Legendárny David Lettermann o dvojici Nick Kroll a John Mulaney povedal, že to je to najzábavnejšie, čo kedy videl.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment